Fakültemiz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Başvuruları

Fakültemiz  2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı  Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjanları İle Başvuru ve Değerlendirme Takvimi açıklanmıştır.

Başvuru için istenilen bilgi ve belgeler başvurunun yapılacağı birimlerimizin resmi web sayfasında yayımlanacak olup, başvurular birimlerimize yapılacaktır.

Yatay Geçiş Kontenjanları için Tıklayınız

Yatay Geçiş Takvimi için Tıklayınız

Kurumlararası Yatay Geçiş Dilekçe Örneği

NOT: 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı yatay geçiş kontenjanları için Fakültemize başvuruda bulunacak öğrencilerimizin aşağıda istenen belgeler ile birlikte 25.08.2017 tarihine kadar Fakültemiz öğrenci işleri  servisine başvurmaları gerekmektedir. Sonuçlar 06.09.2017 tarihinde açıklanacaktır.

YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA İSTENECEK BELGELER
1. Dilekçe
2. Transkript
3. Öğrenci Belgesi
4. Disiplin cezası almadığını gösteren belge
5. ÖSYM sonuç belgesi
6. Nüfus cüzdan fotokopisi
7. 8 yarıyıllık ders planı ve ayrıntılı ders içerikleri (Birim Onaylı)
8. İkinci öğretim bölümünde okuyup, örgün öğretim bölümü için başvuracak öğrenciler için %   10'a girdiğini gösteren başarı belgesi
9. Başvuruda bulunan adayın daha önce yatay geçiş yapmadığını gösterir belge

Bu içerik 12.07.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1446 kez okundu.