MEZUNİYET BELGELERİ TESLİMİ HK.

2016-2017 Bahar Yarıyılı sonu itibariyle mezun olan öğrencilerimizin Mezuniyet belgeleri hazırlanmış olup Mezuniyet belgelerini almak isteyen öğrencilerin Fakültemiz Öğrenci İşleri servisine gelmeden önce,

- Merkez Kütüphane'den üzerlerinde kitap olmadığına dair belge getirmeleri,
- Eğer almışlarsa cübbeleri Fakülteye teslim etmeleri,
- Kampüskartlarını öğrenci işleri servisine teslim etmek üzere yanlarında bulundurmaları,
- Kendisi çıkış belgesini almaya gelemeyecek öğrencilerin noterden vekalet vermesi,
- Bisiklet almışlarsa Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanlığından bisikletini teslim ettiğine dair  belge getirmeleri,
- Daha önce çıkış belgesini almış olup diplomasını almaya gelecek öğrencilerin çıkış belgelerinin asıllarını öğrenci işleri servisine teslim ederek diplomalarını teslim almaları, önemle rica olunur.

Not: 2016-2017 bahar dönemi sonu itibari ile mezun olmuş olan öğrencilerin Diplomaları henüz hazırlanamamıştır.Bu öğrencilerimize sadece mezuniyet belgesi verilmekte olup,diplomalar hazırlandığında web sayfamızda ayrıca duyurulacaktır.
Not: Yukarıda sayılan hususlardan birinin eksik olması halinde mezuniyet belgeleri teslim edilemeyecektir.
Bu içerik 18.07.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1045 kez okundu.