ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU(TURNİKELİ GEÇİŞ SİSTEMİ HK.)

Fakültemizde yaşanabilecek sorunları en aza indirmek ve güvenlik gerekçesi ile fakültemiz giriş kapılarında bulunan turnukeli geçiş sistemleri aktif hale getirilip,2016-2017 bahar yarıyılı başlangıcı olan 06 şubat 2017 tarihi itibari ile kullanıma açılması planlanmaktadır. Öğrencilerimiz  amfi girişi ve kantin girişindeki turnikelerden hem girişte hemde çıkışta  fakülte kimlik kartı olarakta kullanılan ziraat kartlarını okutarak  geçiş yapabileceklerdir.

Fakültemize girişlerde sorun yaşanmaması için öğrencilerimizin Ziraat Bankası kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekeceğinden kartı olmayan öğrencilerimizin fakültemize geç kayıt yaptırıp henüz kartı gelmemiş veya kartlarını henüz almamış olan öğrencilerimizin ivedi olarak Ziraat bankası Edirne çarşı şubesine giderek kartlarını 26 Ocak 2017 tarihine kadar temin etmeleri ve isimlerini öğrenci işleri servisi personeli Memur Tuğrul ÖZ’e bildirmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.
                                                                                                                                                             13.01.2017
                                                                                                                                                             DEKANLIK

NOT:
1-Ziraat kartı olmasına rağmen giriş veya çıkış turnikelerinden geçiş yapamayan öğrencilerin sorunlarını öğrenci işleri servisinden Memur Tuğrul ÖZ’e iletmeleri gerekmektedir.
2-Dekanlık girişinde bulunan turnike sadece personele tanımlı olduğundan öğrenciler buradan giriş veya çıkış yapamayacaklardır.
3-Öğrencilerimiz sadece Amfi ve Kantin girişinde bulunan turnikelerden giriş ve çıkış yapabileceklerdir.Turnikelerin 2 adedi giriş için 2 adedi çıkış için kullanılacaktır.(giriş turnikelerinden çıkış veya çıkış turnikelerinden giriş yapılamayacaktır.)

Bu içerik 13.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 2133 kez okundu.