2019-2020 Yaz Okulu Sonrası Tek Ders Sınavı Başvuru Formu

Değerli Öğrencimiz,

Diğer Üniversitelerden 2019-2020 Yaz Okulu Döneminde ders alan ve yaz okulu bitiminden sonra tek dersi kalan öğrencilerimiz, aşağıda yer alan formu eksiksiz doldurarak tek dersine sınavına başvuruda bulunabilirler.

Önemli Not: Aşağıda yer alan formu doldurduktan sonra tek ders dilekçenizi ogr07@trakya.edu.tr adresine e-posta yoluyla göndermeniz gerekmektedir. Bu form bilgilendirme amaçlı olup 14-24 Eylül 2020 tarihleri arasında resmi dilekçe ile başvuruda bulunulmaması durumunda tek ders sınavına katılım başvurusu dikkate alınmayacaktır.

*Zorunlu doldurulması gereken alanlar
* Öğrenci Numaranız :
 NOT: Öğrenci Numaranızı Giriniz.
* Adınız :
 NOT: Adınızı Giriniz.
* Soy Adınız :
 NOT: Soy adınızı Giriniz.
* Dersin Kodu :
 NOT: Tek Ders Sınavına Başvurmak İstediğiniz Dersin Kodunu Giriniz.
* Dersin Adı :
 NOT: Tek Ders Sınavına Başvurmak İstediğiniz Dersin Adını Giriniz.
* Dersin Sorumlusu :
 NOT: Tek Ders Sınavına Gireceğiniz Dersin Sorumlusunu Ünvanıyla Birlikte Giriniz.
* Bölümünüz :
 NOT: Bölümünüzü Seçiniz
Dilekçe Gönderimi :
Kabul Ediyorum
 NOT: Yukarıdaki bilgilerimin bana ait olduğunu, formu gönderdikten sonra tek ders dilekçemi doldurarak imzalı ve eksiksiz bir şekilde ogr07@trakya.edu.tr adresine e-posta yoluyla göndereceğimi beyan ederim.
* Güvenlik Kodu :
 NOT: İşlemin sonucunu giriniz.