2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Üniversitemiz bünyesinde bulunan Önlisans ve Lisans düzeyindeki programlara "Kurumlar Arası Yatay Geçiş" Kontenjanları İle Başvuru ve Değerlendirme Takvimi açıklanmıştır.

Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru ve Değerlendirme Takvimi ve için Yatay Geçiş Esasları için Tıklayınız.

Yatay Geçiş Kontenjanları için Tıklayınız

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı yatay geçiş kontenjanları için Fakültemize başvuruda bulunacak öğrencilerimizin "Yatay Geçiş Takvimi" içerisinde yer alan tarihler arasında istenen belgeler ile birlikte 06.08.2021 tarihine kadar Fakültemiz öğrenci işleri servisine şahsen, elektronik ortamda (ogr07@trakya.edu.tr  adresine), kargo ya da posta ile başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru sonuçları 19.08.2021 tarihine kadar değerlendirilecek olup, sonuçlar 20.08.2021 tarihinde fakültemiz internet sayfasından ilan edilecektir.

YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA İSTENECEK BELGELER

1. Dilekçe (Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Dilekçesi)
2. Transkript (Aslı)
3. Öğrenci Belgesi (Aslı)
4. Disiplin cezası almadığını gösteren belge (Aslı)
5. ÖSYS sonuç belgesi
6. Nüfus cüzdan fotokopisi
7. 8 yarıyıllık ders planı ve ayrıntılı ders içerikleri (Birim Onaylı)
8. İkinci öğretim bölümünde okuyup, örgün öğretim bölümü için başvuracak öğrenciler için % 10'a girdiğini gösteren başarı belgesi
9. Başvuruda bulunan adayın daha önce yatay geçiş yapmadığını gösterir belge

• Başvurular Şahsen, Kargo veya Posta ile Yapılabilir.  (Posta ve Kargo Yolu İle Yapılan Başvurulardan Kaynaklanan Gecikmelerden Dolayı Sorumluluk Kabul Edilmemektedir, İstenen Belgelerde Eksiklik Olması Durumunda, Adayların Başvurusu Eksik Belge Nedeniyle Değerlendirmeye Alınmayacaktır. )
  • Yeni Koronavirüs (Covid-19)) salgını nedeniyle yatay geçiş başvuruları elektronik ortamda da alınabilecektir. Elektronik ortamda başvuru yapacak öğrencilerin istenen belgeleri taratarak ogr07@trakya.edu.tr  adresine iletmeleri gerekmektedir.

Bu içerik 13.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 431 kez okundu.