DEVAMSIZLIKTAN KALAN ÖĞRENCİ LİSTELERİ HAKKINDA

2017-2018 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Final sınavlarına devamsızlık nedeniyle giremeyecek öğrencilerin listesine aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Eko 106 Çıkarımsal İstatistik Dersinden Devamsızlıktan Kalan Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.
Eko 304 Yöneylem Araştırması II Dersinden Devamsızlıktan Kalan Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.
Eko 402 Uygulamalı İstatistik II Dersinden Devamsızlıktan Kalan Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.
Mab 414 Parafiskal Kurumlar Dersinden Devamsızlıktan Kalan Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.
Mab 418 Vergi Ceza Hukuku,Mab 220 Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri,Kam 326 Türk Vergi Sistemi Devamsızlıktan Kalan Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.
Ui118 Siyaset Bilimine Giriş II Dersinden Devamsızlıktan Kalan Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.
Mab 402 Uluslararası Maliye,İkt 306 Türk Vergi Sistemi ve Hukuku,Cek 323 Vergi Hukuku Derslerinden Devamsızlıktan Kalan Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.
Mab 308 Vergi Hukuku II ve Mab 306 Türk Vergi Sistemi II Derslerinden Devamsızlıktan Kalan Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.
Eko 108 İşletme II Derslerinden Devamsızlıktan Kalan Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.
Diplomatik Yazışma Teknikleri ve Mesleki Yabancı Dil II Dersinden Devamsızlıktan Kalan Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.
Cek 224 Finansal Yönetim II ve Cek 104 İktisada Giriş II Derslerinden Devamsızlıktan Kalan Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.
Bu içerik 07.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 3896 kez okundu.