EKONOMETRİ BÖLÜMÜ(İKİNCİ ÖĞRETİM) 1.SINIF DERSLERİNİN ÖRGÜN ÖĞRETİMDE YAPILMASI

Fakültemiz Fakülte Kurulu’nun 02.10.2018 tarih ve 08/01 sayılı toplantısında alınan karar gereğince 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Fakültemiz ikinci öğretim bölümü 1.sınıfına çok az sayıda öğrencinin yerleşmesi nedeni ile aşağıda isimleri belirtilen ikinci öğretim 1.sınıf dersleri örgün öğretim(gündüz)bölümü ile birleştirilerek örgün programına göre gündüzde yapılacaktır.

Aşağıda belirtilen dersleri alan ikinci öğretime kayıtlı öğrencilerimizin derslere örgün öğretim ders programına göre girmeleri, takip etmeleri  önemle rica olunur.

ÖRGÜN ÖĞRETİMDE YAPILACAK DERSLER

DERSİN KODU   DERSİN ADI

EKO103              İKTİSADA GİRİŞ I

EKO105              BETİMSEL İSTATİSTİK

EKO107              İŞLETME I

EKO109              GENEL MUHASEBE I

EKO111              SOSYOLOJİ I

BİL117                TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ I

MAT111              MATEMATİK I

ZAİ101                ATATÜRK İLK.VE İNK.TRH. I (Uzaktan Eğitim şeklinde yapılmaktadır)

ZTD101               TÜRK DİLİ I(Uzaktan Eğitim şeklinde yapılmaktadır)

ZYD101               YABANCI DİL(İNGİLİZCE) I(Uzaktan Eğitim şeklinde yapılmaktadır)

Bu içerik 03.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 397 kez okundu.