FAKÜLTEMİZDE 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. 29 Aralık 2022 Perşembe günü saat 15.00’te İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof.Dr. Fehmi YILDIZ Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi ZAFER, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan GENÇLER ile Fakültemizin akademik personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından kürsüye gelen Dekan Prof. Dr. Ayhan GENÇLER, Fakültemizin akademik faaliyetleri hakkında bilgi vererek 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı akademik değerlendirmesini sundu.

Prof. Dr. Ayhan GENÇLER’in sunumunun ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi ZAFER, Akademik Kurul Toplantısı’nda genel bir değerlendirme yaparak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenleri ile görüş alışverişinde bulundu,

Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi ZAFER tarafından 2021 yılındaki akademik çalışmaları nedeniyle Prof.Dr. Fahri TÜRK, Prof.Dr. Agah Sinan ÜNSAR ve Doç.Dr. İbrahim KAMİL’e ödülleri verildi.

Fakültemizde 20 yılını dolduran İbrahim YILMAZ, Hüseyin KIRIK, Arkan POTURLU, Öznur PEKCAN, Sami KATRANCI, İbrahim Halil DOĞAN ile 10 yılını dolduran Serkan MEYDAN, Attila YILMAZ, Serkan ÖÇAL, İlksen Aysen GÜLŞEN ve Seyyare KAMA’ya ödüllerinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan GENÇLER tarafından verilmesinin ardından toplantı sona erdi.

Ek Resimler
Bu içerik 06.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 253 kez okundu.