İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK EĞİTİMİNE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARI VE KATILIM BELGELERİ HAKKINDA DUYURU

Fakültemiz öğrencileri olup, Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından organize edilen isteğe bağlı İngilizce Hazırlık eğitimi programına katılarak katılım belgesi almaya hak kazanan öğrenciler ile yine programı başarı ile tamamlayan ve başarı belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimize ait listeler aşağıda sunulmuş olup, öğrencilerimizin belgelerini alabilmeleri için istedikleri zaman bizzat fakültemiz öğrenci işleri servisine gelerek teslim almaları önemle rica olunur.
                                                                                                                          DEKANLIK

1- Başarı belgesi almaya hak kazanan öğrenci listesi için tıklayınız.
2- Katılım belgesi almaya hak kazanan öğrenci listesi için tıklayınız.
Bu içerik 12.08.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 467 kez okundu.