ÖĞRENCİLERİMİZİN BELGE TALEPLERİ (TRANSKRİPT,DİSİPLİN BELGESİ VB.)HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Covid-19 salgını nedeni ile Üniversitemizde ve Fakültemizde 2020-2021 eğitim öğretim güz yarıyılında eğitim uzaktan eğitim şeklinde yapılacağından öğrencilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi amacı ile öğrencilerimizin ihtiyaç duyabileceği transkript ve disiplin belgeleri fakültemiz web sayfasında oluşturulan (e-imzalı belge talepleri) linki içerisinde bulunan formun eksiksiz doldurularak gönderilmesi  neticesinde en kısa sürede ilgili öğrencinin formda belirtmiş olduğu e-mail adresine elektronik imzalı olarak gönderilecektir.
      Öğrenci Belgesi ile Mezuniyet Belgesi çıktıları e-devlet üzerinden elektronik imzalı olarak alınabilmekte olup öğrencilerimiz bu belgeler ile resmi ve özel kurumlara başvurabilmektedirler.

NOT: Öğrencilerimizin yukarıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda belge taleplerinde bulunmaları gerekmekte olup,ilgili formu doldurup gönderen öğrencilerin belge gönderimleri başvuru tarihi sırasına göre en kısa sürede gönderilecektir.

(e-imzalı belge talepleri) linkine gitmek için tıklayınız.

Bu içerik 24.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 2522 kez okundu.