2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU SONRASI GERÇEKLEŞTİRİLECEK TEK DERS SINAVI HAKKINDA

Covid-19 küresel salgını nedeniyle 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar yarıyılı Yaz Okulu Sonrası ya da Tek Ders Sınavına çeşitli nedenlerle başvuramamış öğrenciler için, ilgili sınav (Proje, Ödev Sunum, Makale vb. yöntemler ile) aşağıdaki akademik takvime göre uzaktan eğitim yöntemiyle yapılacaktır .

Tek Ders  Sınav Takvimi:
1-      05-06 Ekim 2020: Öğretim elemanları tarafından 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı   Yaz Okulu Sonrası Tek Ders Sınavı ölçme ve değerlendirme konularının e-ders platformuna yüklenerek öğrencilere duyurulması,
2-  07-08-09 Ekim 2020: Öğrencilerin hazırlayacakları Yaz Okulu Sonrası Tek Ders  Sınavı dokümanlarını (doc,ppt,pdf,mp3,mp4 ve jpeg sadece birini kullanarak) eders.trakya.edu.tr adresinden uzaktan eğitim sistemine (e-ders platformu) yükleyerek ders sorumlusu öğretim elemanına ulaştırmaları,
3-  Öğretim elemanlarının Yaz Okulu Sonrası Tek Ders  Sınavı değerlendirme sonuçlarını (sınav sonuç listelerini) Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri,
4-  Öğrencilerin, sınav notlarının ilanını takip eden 7 gün içerisinde sınav sonuçlarına itirazlarını e-posta yoluyla veya bizzat başvurarak yapması.

NOT: Öğrencinin Yaz Okulu sonrasında tek ders sınavına girebilmesi için;
Mezun olabilmesi için tek dersinin olması gereklidir.
Dersi daha önce almış ve devam şartını sağlamış olması gerekmektedir.
Sınava girebilmek için 14-24 Eylül 2020 tarihleri arasında fakültemiz internet sayfası üzerinden açılacak olan tek ders başvuru formunu doldurmaları ve başvuru formunda belirtilen e-posta adresine(ogr07@trakya.edu.tr) aşağıda bağlantıda yer alan tek ders dilekçesini doldurarak  imzalı bir şekilde göndermeleri gerekmektedir.
ÖNEMLİ NOT :Belirtilen e-mail adresine tek ders dilekçesini göndermeyen,ve tek ders başvuru formunu doldurmayan öğrencilerin başvuruları dikkate alınmayacaktır.
Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Tek ders dilekçe örneğine ulaşmak için tıklayınız.
Bu içerik 15.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1137 kez okundu.