2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ SONUNDA MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİPLOMALARI HK.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar dönemi (Final, Bütünleme ve Tek Ders Sınavı) sonunda mezun olan öğrencilerimizin diplomaları ve diploma ekleri hazır olup, fakültemiz  öğrenci işleri bürosundan alınabilecektir.
Öğrencilerimizin Öğrenci işleri servisine gelmeden önce:
- Trakya Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemine tüm mezun öğrencilerimizin kayıt olması, mezun sistemine kayıt olmak için tıklayınız.
- Merkez Kütüphane'den üzerlerinde kitap olmadığına dair belge getirmeleri,
- Eğer almışlarsa cübbeleri Fakülteye teslim etmeleri,
- Kampüskartlarını öğrenci işleri servisine teslim etmek üzere yanlarında bulundurmaları,
- Kendisi çıkış belgesini almaya gelemeyecek öğrencilerin noterden vekalet vermesi,
- Bisiklet almışlarsa Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanlığından bisikletini teslim ettiğine dair  belge getirmeleri,
- Daha önce çıkış belgesini almış olup diplomasını almaya gelecek öğrencilerin çıkış belgelerinin asıllarını öğrenci işleri servisine teslim ederek diplomalarını teslim almaları, önemle rica olunur.
Not: Yukarıda sayılan hususlardan birinin eksik olması halinde mezuniyet belgeleri teslim edilemeyecektir.
Öğrencilerimize önemle duyurulur.
Bu içerik 31.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1783 kez okundu.