ÖĞRENCİLERİMİZİN BELGE TALEPLERİ (ÖĞRENCİ BELGESİ,TRANSKRİPT,DİSİPLİN BELGESİ VB.)HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Covid-19 salgını nedeni ile Üniversitemizde ve Fakültemizde 2020-2021 eğitim öğretim güz yarıyılından başlamak üzere eğitim uzaktan eğitim şeklinde yapıldığından öğrencilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi amacı ile öğrencilerimizin ihtiyaç duyabileceği belgeler olan  transkript,öğrenci belgeleri ile   disiplin belgeleri fakültemiz web sayfasında oluşturulan (e-imzalı belge talepleri) linki içerisinde bulunan formun eksiksiz doldurularak gönderilmesi  neticesinde en kısa sürede  iş yoğunluğuna ve personel durumuna göre ilgili öğrencinin formda belirtmiş olduğu e-mail adresine elektronik imzalı olarak gönderilmektedir.
    ***ÖNEMLİ NOT 1:  Ayrıca öğrencilerimiz Öğrenci Belgesi ve Transkript  ile Mezuniyet Belgesi çıktılarını e-devlet üzerinden elektronik  imzalı olarak alabilmekte olup öğrencilerimiz bu belgeler ile resmi ve özel kurumlara(yatay geçiş,dikey geçiş,burs başvuruları vb.) başvurabilmektedirler.Öğrencilerimizin ayrıca form doldurarak öğrenci işleri servisinden belge talep etmelerine gerek olmamaktadır.
 ***ÖNEMLİ NOT 2: Yine yatay geçiş için başka üniversiteye başvuracak veya fakültemize başvuracak adaylardan istenilen ders planı ve ayrıntılı ders içerikleri öğrenci tarafından  kayıtlı olduğu fakültenin web sayfasından ders içerikleri ve dersplanları indirilerek  çıktıları alınarak ilgili birime (pandemiden dolayı ıslak imzasız olarak) teslim edilebilcektir.

NOT: Öğrencilerimizin yukarıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda belge taleplerinde bulunmaları gerekmekte olup,ilgili formu doldurup gönderen öğrencilerin belge gönderimleri başvuru tarihi sırasına göre en kısa sürede gönderilecektir.

(e-imzalı belge talepleri) linkine gitmek için tıklayınız.

Bu içerik 29.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 5029 kez okundu.