ÖĞRENCİLERİMİZİN MUAFİYET TALEBİ HK.

29587 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim,Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik uyarınca aynı yönetmeliğin 32.maddesi b) fıkrasında yer alan "Öğrencinin muafiyet talebinde bulunması halinde, başvurular, öğrencinin Üniversiteye ilk kayıt yaptırdığı tarihte başlar, kayıt yenileme haftasının son günü mesai bitimine kadar devam eder. Süresinde yapılamayan başvurular bir sonraki yarıyılda değerlendirilir. Ancak, öğrencinin Üniversitede önceki yarıyıllarda kayıtlanmış, başarılı veya başarısız olduğu derslere ilişkin değerlendirme yapılmaz." maddesi uyarınca öğrencilerimizin ders muafiyeti ile ilgili taleplerinin yönetmelikte belirtilen takvimde yapılması rica olunur.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.
Bu içerik 18.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 6386 kez okundu.