YAZ OKULU DERSLERİNİ BAŞKA BİR ÜNİVERSİTEDEN ALACAK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU

Fakültemizde açılmayan bir dersi başka bir üniversiteden alacak öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara özellikle dikkat etmeleri gerekmektedir.
1-Alınmak istenilen ders fakültede açılmışsa kesinlikle fakülteden alınacaktır.
2-öncelikle öğrencilerimizin fakültemiz öğrenci işleri servisinden alacakları matbu yaz okulu dilekçesini(2 adet) doldurarak ders içeriklerini dersi veren öğretim elemanına imzalatıp dilekçeyi önce bölüm başkanına enson fakülte sekreterine imzalatıp bir nüshasını öğrenci işleri servisine diğer nüshasınıda gidecekleri üniversite öğrenci işleri servisine teslim etmeleri gerekmektedir.
2-ilgili üniversitenin taban puanının fakültemizdeki taban puandan daha yüksek olması gerekmektedir.
3-alınacak derslerin toplam kredisinin en fazla 10 (on) olması gerekmektedir.(alınacak dersin kredisinin fakültemizdeki dersin kredisinden düşük olmaması gerekmektedir.)

Bu içerik 08.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 568 kez okundu.