ÖĞRENCİ BELGESİ, TRANSKRİPT VB. BELGE TALEPLERİ HK.

30 Haziran 2021 tarihinde 31527 sayılı Resmi Gazete'de yer alan Tasarruf Tedbirleri kapsamında kamu kaynaklarının maksadına uygun azami tasarruf prensiplerine riayet edilerek kullanılması çerçevesinde; kurumumuzun harcamalarında tasarruf sağlanması, bürokratik işlemlerin azaltılması ve kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli kullanımı sağlanacaktır.

Bu kapsamda öğrencilerimizin talep ettiği öğrenci belgesi ile transkript belgeleri E-Devlet üzerinden ders içerikleri ile öğretim planı ise fakültemiz internet sayfasından temin edilecektir. Ayrıca yatay geçiş için talep edilen disiplin durum belgeleri ile yatay geçiş yapmaya engel olmadığına ilişkin belge talepleri için ibrahimyilmaz@trakya.edu.tr adresine e-posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Bu içerik 28.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1333 kez okundu.